Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@06:54:29 GMT

کدام واکسن برای زیر ۱۸ ساله‌ها مناسب‌تر است؟

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۷۵۴۵

کدام واکسن برای زیر ۱۸ ساله‌ها مناسب‌تر است؟

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان اعلام کرد تزریق واکسن‌های سینوفارم و پاستوکووک بهترین انتخاب برای افراد زیر 18 سال بوده و هیچ عارضه جدی‌ای از این واکسن‌ها برای این بازه سنی گزارش نشده است.

به گزارش مشرق، رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان گفت: در کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا که جمعی از دانشمندان و متخصصان حضور دارند، واکسنی که برای کودکان فایده بیشتری دارد انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایه واکسن سینوفارم ویروس غیرفعال است. واکسن پاستوکووک هم همین پایه را دارد و واکسن مشترک ایران و کوباست که هر دو کشور سابقه طولانی در تولید و صادرات واکسن دارند.

بیشتر بخوانید: کارت واکسن شرط حضور در مدارس است؟

این فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان بیان داشت: در مطالعات انجام شده، مشخص شد این دو واکسن عوارض چندانی برای این افراد نداشته و فقط در هر چند ده هزار نفر عوارضی مانند درد محل واکسن و عوارض جزیی مانند این ها گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: تزریق دوز سوم شامل کدام واکسن‌ها می‎شود؟

رییس مرکز طبی کودکان ادامه داد: با توجه به این که دو واکسن عوارض جدی ندارند به توصیه های ستاد علمی کرونا همه باید اعتماد کنند. برای اعتماد بیشتر خانواده ها هم باید گفت نمونه پلتفرم این واکسن ها در بسیاری از واکسن های فعلی که برای کودکان استفاده می شود وجود دارد.

بدر افزود: کوبا، چین، امارات متحده عربی و برخی دیگر از کشورها که از همین واکسن ها برای کودکان و نوجوانان استفاده کرده بودند، امن بودنش را تایید کرده اند.

این متخصص مغز و اعصاب کودکان گفت: احتیاط این است که واکسنی که پارتیکل ویروسی زنده دارد مثل اسپوتنیک و آسترازنکا به افراد زیر 18 سال تزریق نکنند. کمیته علمی کرونا هم که منتخب اعضای هیات علمی دانشگاه ها هستند و تجارب زیادی درباره کودکان و بیماری های عفونی و ایمونولوژی دارند، این دو واکسن را معرفی کرد.

وی ادامه داد: مستندات و گزارش های جهانی در کشورهایی که این واکسن ها استفاده شده نیز موجود است که موید این انتخاب درست است و امیدواریم خانواده ها با آرامش پروسه واکسیناسیون فرزندان خود را انجام دهند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان کودکان واکسن بیمارستان سلامت پاستوکووک آسترازنکا مرکز طبی کودکان کمیته علمی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟