Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@07:29:18 GMT

افزایش ابتلای کودکان به کرونای دلتا

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۷۳۹۵۴

افزایش ابتلای کودکان به کرونای دلتا

رییس مرکز طبی کودکان وضعیت ابتلای کودکان به کرونای دلتا را تشریح کرد و در عین حال درباره بحث بازگشایی مدارس، گفت: انتظار است قبل از بازگشایی مدارس با کارشناسان حوزه سلامت کودکان مشورت شود و با نگاه کارشناسانه و تخصصی نحوه بازگشایی، پیامدهای احتمالی بازگشایی و الزامات بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: دکتر رضا شروین بدو  درباره وضعیت ابتلای کودکان به کرونا در پیک پنجم، گفت: وضعیت ابتلا به کووید ۱۹ در کودکان افزایشی است و در مرکز طبی کودکان نیز تعداد بستری زیاد شده است و یکی از بخش‌های کوووید ۱۹ ما آی‌سی‌یوی ما پر شده است. البته کماکان از تمام ظرفیت بیمارستان جهت خدمت‌رسانی مطلوب استفاده می کنیم.


دلتا؛ سوش غالب در ابتلای کودکان

وی با بیان اینکه سوش غالب هم مانند همه جای شهر سوش دلتا است و در اطفال هم سوش دلتا را می‌بینیم، گفت: البته خدا رو شکر فعلا ظرفیت تخت‌هایمان به گونه‌ای است که اجازه خدمت‌رسانی را می‌دهد، اما به هر حال آمار در زمینه ابتلای کودکان به کووید ۱۹ افزایشی است.

بدو ادامه داد: ما در حال حاضر در مرکز طبی کودکان یک بخش کامل به کووید ۱۹ اختصاص داده‌ایم و یک آی‌سی یوی هشت تخته هم به صورت جداگانه داریم. همچنین دو بخش را هم برای کووید ۱۹ با ظرفیت ۳۰ تخت در نظر گرفتیم. البته بیمارستان ما به عنوان قطب علمی طب اطفال کشور، اقدامات درمانی دیگر غیر از کووید ۱۹ را هم باید انجام دهد. لازم به ذکر است مشکلات اورژانسی کودکان و این نوع اقدامات به صورت مجزا و تفکیک شده، خدمت رسانی می شود.
راه اندازی آزمایشگاه جامع کرونای کودکان در مرکز طبی کودکان

وی با بیان اینکه در مرکز طبی کودکان هم آزمایشگاه جامع کرونای کودکان راه‌اندازی کردیم، گفت: بر این اساس سریعا تست را انجام می‌دهیم و سعی می‌کنیم مشخص کنیم که کودکانی که مراجعه می‌کنند، کووید دارند یا خیر. بنابراین باید تعادلی میان مراجعین کووید ۱۹ و غیرکووید ۱۹ ایجاد کنیم.

بدو درباره شدت بیماری کووید-19 در کودکان در واریانت دلتا، گفت: شدت بیماری در کودکان هنوز هم خیلی بیشتر نشده است، اما میزان سرایت در آنها بسیار بیشتر است. در عین حال در اطفال و کودکانی که بیماری زمینه‌ای ندارند، تاکنون مرگ و میر چندانی نداشتیم، اما کودکانی که بیماری زمینه‌ای دارند و به کرونا هم مبتلا می‌شوند، بیماری‌شان سخت‌تر است.
توصیه به خانواده ها

وی خطاب به خانواده‌ها نیز گفت: رعایت هرچه بیشتر بهداشت و جدی گرفتن واریانت دلتا و عدم عادی انگاری و پرهیز از هر نوع رفت و آمد غیر ضروری و استفاده مستمر از ماسک مهمترین مباحثی است که خانواده ها در شرایط فعلی باید رعایت کننند. در عین حال کودکان هم باید تاجایی که می توانند ماسک بزنند، مگر در هوای آزاد.

بدو در ادامه با اشاره به بحث بازگشایی مدارس، گفت: انتظار است قبل از بازگشایی مدارس با کارشناسان حوزه سلامت کودکان مشورت شود و جلسات کارشناسی و تخصصی هم اندیشی به صورت مداوم برگزار شود و با نگاه کارشناسانه و تخصصی نحوه بازگشایی، پیامدهای احتمالی بازگشایی، الزامات بازگشایی مدارس مورد بررسی قرار گیرد.
منبع: ایسنا برچسب ها: کرونا ، دلتا ، ناطقان ، بیماری ، درمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا دلتا ناطقان بیماری درمان مرکز طبی کودکان ابتلای کودکان بازگشایی مدارس کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی