Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@22:59:02 GMT

وضعیت مرکز طبی در پذیرش موارد مشکوک کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۲۲۶۸

وضعیت مرکز طبی در پذیرش موارد مشکوک کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور در مرکز طبی کودکان از بخش های اورژانس، تریاژ، عفونی و ICU و مسیر انتقال بیماران شکوک به کرونا بازدید کرد.

در این بازدید که شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان، حضور داشت، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به جایگاه علمی و درمانی مرکز طبی کودکان در کشور، گفت: با توجه به مرجعیت کشوری مرکز طبی کودکان و ارائه خدمات منحصر به فرد نمی توان توقع داشت ظرفیت آن به بحران اخیر کرونا اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این همه مسئولان دلسوز مرکز طبی کودکان در حد توان ظرفیت محدودی را به بیماران مشکوک به کرونا اختصاص داده اند.

وی افزود: امیدواریم با راه اندازی بخش سرپایی غربالگری (Screening) کودکان در معرض خطر بیماری کرونا در کلینیک های سرپایی دانشگاه، موارد معدود پذیرش کودکان مبتلا به کرونا در این مرکز اتفاق بیافتد. کما اینکه در حال حاضر هم تعدادی موارد مشکوک بستری هستند.

رضایی بر مدیریت مناسب خدمات سرپایی در کنترل بیماری کرونا تاکید و تصریح کرد: در بحران کرونا ما به دلیل ترس حاکم در جامعه با حجم بالای مراجعین به مراکز درمانی مواجه هستیم که پس از بررسی اولیه شاید تنها بخش بسیار محدودی از این مراجعین نیاز به خدمات بستری پیدا کنند. از این رو مدیریت خدمات سرپایی در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است و فشار زیادی را از مجموعه درمانی خواهد کاست. بالطبع مراکز درمانی بهتر می توانند خدمات مورد نیاز بیماران بستری را ارائه کنند.

وی با بیان این نکته باید تمامی مراحل پذیرش و بستری بیماران مشکوک به کرونا از سایر بیماران حتی الامکان مجزا شود، افزود: تمام سعی ما در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بر این است تا هم در بخش بزرگسال و هم اطفال این مهم رعایت شود و به همین منظور از هفته گذشته تا کنون در حال آماده سازی بیمارستان های ایزوله برای درمان بیماران کرونا هستیم.

رضایی گفت: در حال حاضر بیمارستان یاس و ضیاییان برای این موضوع آماده شده و در حال ارائه خدمات هستند. البته با محدودیت هاییدر بحث تامین تجهیزات پزشکی و حفاظتی و همچنین نیروی انسانی مواجهیم که در حال پیگیری و رفع آنیم. خوشبختانه کادر پرستاری دانشگاه همراهی بسیار خوبی با ما داشت که زحماتشان را ارج می نهیم. امیدواریم بتوانیم با کمک هم این بحران را به خوبی پشت سر بگذاریم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد درخواست اطلاعات آماری کرونا، تاکید کرد: بیمارستان ها تنها اجازه دارند این آمارها را هر روز به مسئول کنترل عفونت معاونت درمان دانشگاه اعلام و سایر واحدهای تابعه و سازمان های مربوطه در صورت نیاز باید با معاونت درمان دانشگاه در این خصوص مکاتبه کنند.

در پایان این نشست، در خصوص کمبود تجهیزات، تیم درمانی و فرآیند درمان اطفال مشکوک به کرونا در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر 4865699

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران وزارت بهداشت کیانوش جهانپور سعید نمکی ماسک طبی داروسازی سازمان غذا و دارو سلامت مردان کنگره سوختگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیماری های واگیر بیماری عفونی تجهیزات پزشکی طرح غربالگری دیابت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز طبی کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، قباد محمدی  افزود : با راه اندازی این ۲ دستگاه تعداد دستگاه‌های تصویربرداری پیشرفته در مراکز درمانی استان کرمانشاه به پنج مورد افزایش یافته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.
وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.
محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم