Web Analytics Made Easy - Statcounter

شروین بدو روز چهارشنبه در نشست خبری سی و یکمین کنگره بین المللی طب کودکان در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا افزود: مرکز طبی کودکان قطب طب اطفال در ایران است و درمان های ارجاعی در این مرکز انجام می شود که بسیاری از آنها در هیچ بیمارستان دیگری در کشور امکانپذیر نیست.

وی ادامه داد: از جمله روش های درمانی منحصر به فرد این مرکز در ایران، درمان به روش پیوند سلول های بنیادی است که از دو سال پیش شروع شده و تاکنون جان ۲۵۰ کودک که به بیماری های بدخیم سرطان و بیماری های خونی یا غیر خونی مبتلا بودند با این روش نجات پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: پیوند کلیه کودکان نیز از جمله خدمات منحصر به فردی است که در این مرکز انجام می شود، لیست کودکان پشت نوبت پیوند کبد در این بیمارستان وجود دارد و با اعلام فرد دهنده از سوی وزارت بهداشت این پیوند انجام می شود و تاکنون هفت مورد پیوند کلیه کودکان را انجام داده ایم.

وی اضافه کرد: پیوند کبد کودکان در مرکز طبی کودکان انجام می شود و به جز این بیمارستان این خدمت فقط در بیمارستان نمازی شیراز و یک بیمارستان در رشت انجام می شود. علاوه بر این مرکز طبی کودکان تنها بیمارستان کودکان است که در آن عمل پیوند قلب انجام می شود و سایر موارد پیوند قلب کودکان در کشور در بیمارستان های قلب انجام می شود و تاکنون حدود ۶۰ مورد پیوند قلب و آنژیوگرافی کودکان در این مرکز انجام شده است.

بدو گفت: علاوه بر آن انجام جراحی های میکروسکوپی مغز و اعصاب کودکان، جراحی های پیشرفته ارولوژی کودکان و همچین درمان بیماری های پیشرفته مغز و اعصاب کودکان از جمله صرع که برای کودکانی از دوردست ترین مناطق کشور انجام می شود از جمله خدمات فوق تخصصی است که در در مرکز طبی کودکان به عنوان قطب طب اطفال کشور انجام می شود.

وی افزود: این مرکز جزو محدود بیمارستان هایی در کشور است که امکان خارج کردن جسم خارجی را را از ریه یا سیستم گوارشی کودکان دارد و در مورد خارج کشور جسم خارجی از ریه فقط بیمارستان مسیح دانشوری به جز این مرکز چنین توانی را دارد.

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: خدمات فوق تخصصی روماتولوژی کودکان فقط در ۶۰ کشور از ۱۹۳ کشور دنیا انجام می شود و این مرکز یکی از این مراکز است که در دنیا چنین توانی را دارد.

بدو افزود: تخت های PICU که برای ارائه خدمات مراقبت های ویژه کودکان یک ماهه تا ۱۸ ساله انجام می شود نیز در کشور محدود است و فقط ۲۵۰ تخت  PICU در کشور داریم که ۶۰ تخت آن در مرکز طبی کودکان است.

وی گفت: خدمات آزمایشگاه تشخیص طبی این بیمارستان نیز از نظر تعداد خدمات و کیفیت خدمات در کشور بی نظیر است و تنها مرکزی که در ایران  MRI کودکان دارد، مرکز طبی اطفال تهران است.

به گفته وی ۱۰۰ درصد تختهای این بیمارستان در تمام طول سال اشغال است و قرار است خدمات سلول درمانی و خدمات آموزش های پیشگیرانه به خانواده ها نیز در این بیمارستان گسترش یابد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرطان بیماری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۸۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس گفت: عمل جراحی خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس با موفقیت انجام شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خروج تومور 10 کیلویی از شکم زن 35 ساله توده‌هايي به نام تومور

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند