Web Analytics Made Easy - Statcounter

شروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان  در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه ضریب اشغال تخت در مرکز طبی کودکان امام خمینی بسیار بالا است، اظهار کرد: تمام موارد ابتلای کودکان به بیماری‌های سخت به این مرکز ارجاع داده می‌شود؛ بنابراین ۷۰ درصد از بیماران از سراسر کشور به این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: مرکز طبی کودکان با کمک شهرداری منطقه، خیرین و سایر ارگان‌ها همراه‌سرا‌هایی را جهت اقامت خانواده کودکان بیمار در نظر گرفته‌است و بخش خصوصی تأمین زمین و محل جهت ایجاد همراه‌سرا  را به عهده گرفته و کمک بزرگی جهت تجهیز ساختمان‌ها همراه‌سرا به ما کرده است.

شروین بدو بیان کرد: در تلاشیم تا دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران تهیه و تأمین شود. خوشبختانه تا به امروز هیچ مشکلی در زمینه تأمین دارو نداشته‌ایم و از طریق داروخانه بیمارستان و ۱۳ آبان، دارو و تجهیزات مورد نیاز بیماران را فراهم کرده‌ایم.

او ادامه داد: تحریم‌ها مشکلاتی را برای ما در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد کرده است، اما خوشبختانه با همکاری بین مراکز مختلف بیمارستانی و کمک وزارت بهداشت، تمام اقدامات جهت تأمین دارو و ملزومات مورد نیاز بیماران انجام شده است.

رئیس مرکز طبی کودکان درباره نسخه‌نویسی الکترونیکی، گفت: نسخه‌نویسی الکترونیکی باعث مدیریت منابع مالی و دارویی می‌شود. در بیمارستان امام خمینی و مرکز طبی کودکان زیرساخت‌های لازم در زمینه اجرای نسخه‌نویسی الکترونیکی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: کمبود ۲۵ هزار تخت بیمارستانی در کشور/ضریب بالای اشغال تخت در بیمارستان‌ها درست نیست

توجه به ارجاع الکترونیکی قبل از نسخه‌نویسی

شروین بدو افزود: معتقدم که قبل از نسخه‌نویسی الکترونیکی باید موضوع ارجاع الکترونیکی مدنظر قرار بگیرد و بیمارستان امام خمینی به عنوان یک مرکز پیشرو داوطلب شده و زیرساخت‌های لازم را در زمینه نسخه‌نویسی الکترونیکی فراهم کرده است.

او بیان کرد: براساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان‌های بیمه‌گر، سیستم الکترونیکی داروخانه‌های تحت پوشش بیمارستان امام خمینی فعال و  به روز شده است و استعلام دارو‌ها و استحقاق سنجی بیماران به روش الکترونیکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد