Web Analytics Made Easy - Statcounter

شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سلول درمانی اظهار کرد: طی سالهای اخیر سلول درمانی از پیشرفت قابل توجهی در کشور برخوردار بوده است و چندین دانشگاه علوم پزشکی کشور در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی مرکز بخش پیوند مغز و اسخوان کودکان کمک بزرگی در زمینه درمان برخی بیماری‌های بوده و تمام سعی ما این بوده است که بخش استاندارد را برای پیوند در نظر بگیریم تا تعداد زیادی از کودکان که به پیوند نیازمندند در این مرکز درمان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درمان بیماری‌های صعب العلاج با سلول درمانی

بدو بیان کرد: مرکز پیوند بیمارستان طبی کودکان با هدف کمک به بچه‌هایی که دچار بیماری‌های صعب العلاج هستند و باید از طریق پیوند سلول درمان شوند، راه اندازی شده است و این کودکان در بخش پیوند بستری می‌شوند و مورد عمل جراحی قرار می‌گیرند.

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان بیان کرد: تا به امروز تعداد پیوند سلول برای ۲۲۶ کودکان انجام شده است و اکثریت عمل پیوندها با موفقیت بوده است.

بدو افزود: کلیه پکیج‌های بخش سلول درمانی از استاندارد بالایی برخوردار است به طوری که اگر بیماری دچار عوارض بعد از عمل پیوند شود به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل می‌شود.

راه اندازی یک اتاق تمیز در بیمارستان مرکز طبی کودکان

وی ادامه داد: خیرین سلامت یک اتاق تمیز را راه‌اندازی کرده‌اند که در آن تمام مراحل تهیه سلول انجام می‌شود و امکانات و تجهیزات پیشرفته‌ای در این بخش به کار گرفته شده است.

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان ادامه داد: پس از پیوند و سلول درمانی ما باید به سمت ژن درمانی برویم زیرا بسیاری از اختلالات متابولیکی از طریق  ژن درمانی درمان می‌شوند.

بدو اضافه کرد:‌ امکانات کشورمان در سطح منطقه بسیار ایده‌آل است و ترکیه تنها کشوری است که با ما در عرصه سلول درمانی و ژن درمانی در منطقه  رقابت می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان

 رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان با بیان این خبر گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگی است.

مالکی افزود: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده و در نوبت کاشت حلزون در این بیمارستان قرار دارند.

دکتر مالکی خاطرنشان کرد: خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های هنگفت را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند