Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا شروین بدو، در گفتگو با خبرنگار مهر، به سی امین همایش بین المللی بیماری های کودکان و شانزدهمین همایش پرستاری کودکان، اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۵۰ مبحث علمی در این همایش ۴ روزه مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

وی با عنوان این مطلب که اکثر جلسات همایش به صورت پنل و مباحث کاربردی در زمینه طب کودکان بود، افزود: همزمان، همایش پرستاری هم هر روز به صورت فعال در قالب تشکیل کارگاه هایی در زمینه احیا نوزاد، پرستاری نوزاد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، برگزار شد.

دبیر اجرایی سی امین همایش بین المللی بیماری های کودکان، با اشاره به حضور ۹ سخنران خارجی در این همایش، گفت: در همایش پرستاری بیشتر بر جنبه های مراقبتی و مهارتی تاکید شد که باعث می شود میزان مرگ و میر در کودکان کمتر شود و چیزی حدود ۵۰ پوستر برای اولین بار به صورت الکترونیکی ارائه شد.

شروین بدو، در خصوص ارائه خدمات مرکز طبی کودکان، اظهار داشت: تمامی خدمات و اقدامات این مرکز در دو زمینه تخصصی و فوق تخصصی کودکان ارائه می شود.

رئیس مرکز طبی کودکان، ادامه داد: از نظر آمار کلینیک های سرپایی، روزانه بیش از ۱۵۰۰ مراجعه داریم و اورژانس ما روزانه بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ مراجعه کننده دارد.

وی افزود: تعداد بستری ها در مرکز طبی کودکان، روزانه به ۸۰ تا ۹۰ بستری می رسد و تعداد جراحی ها نیز به همین ترتیب است، بطوریکه از ۱۵ اتاق عمل این مرکز، فقط یک اتاق آزاد داریم برای اورژانس و بقیه اتاق ها فعال هستند.

شروین بدو، گفت: عمل هایی که در این مرکز انجام می شود شامل قلب کودکان، ارتوپدی کودکان، جراحی پیچیده اورولوژی کودکان و...، است.

رئیس مرکز طبی کودکان، افزود: از موارد جدیدتری که در مرکز طبی کودکان انجام می شود مرکز تصویربرداری است که از یک سال پیش فعال شده و تنها مرکز در کشور هستیم که اعمال تخصصی کودکان را داریم و به صورت شبانه روز خدمات می دهیم. همچنین ICU شیرخوار و کودکان و جراحی قلب و از اقدامات جدیدتری که انجام می دهیم.

شروین بدو، به موضوع درمان با سلول های بنیادی اشاره کرد و گفت: سلول درمانی در موارد متعدد و به صورت متمرکز در بخش پیوند مرکز طبی کودکان انجام می دهیم و بقیه موارد مثل استفاده از سلول های بنیادی در بیماری های عصبی در بخش مغز و اعصاب انجام می شود.

وی در خصوص برنامه های آتی مرکز طبی کودکان، افزود: در اولویت نخست، راه اندازی بخش تخصصی پزشکی هسته ای کودکان است که در ماه های آینده فعال خواهد شد و ژن درمانی کودکان را به صورت جدی پیگیری کنیم تا این درمان نوین به مجموعه خدمات مرکز طبی اضافه شود.

رئیس مرکز طبی کودکان، تاکید کرد: راه اندازی مرکز جامع تکامل نیز در دستور کار قرار دارد که از ماه آینده تعداد بیشتری از کودکان که از لحاظ تکاملی نیاز دارند، پذیرا باشیم و همچنین یک ساختمان به صورت کلینیک ویژه که بتواند به خوبی خدمات فوق تخصصی ارائه کند، در ضلع جنوبی بیمارستان در حال احداث است که اسفند ۹۷ به بهره برداری می رسد.

کد خبر 4439045 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: بیماری های کودکان مرکز طبی کودکان اربعین ۹۷ وزارت بهداشت اربعین 97 سازمان غذا و دارو رژیم غذایی چاقی دیابت ورزش بیماری های کودکان زوال عقل هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سرطان بیمارستان دارو انجمن جراحان ارتوپدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۰۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، دکتر سید مهدی موسوی مدیر بهداشت و سلامت این سازمان، بیان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند خدمت دیگری را در حوزه درمان و سلامت جامعه اروندنشین صورت داد.

وی افزود: بر اساس نیازسنجی صورت گرفته و نظر به مراجعه شهروندان برای انجام مراحل آنژیوگرافی به مرکز استان و دیگر استان‌های همجوار، سازمان منطقه آزاد اروند اقداماتی را در راستای مرتفع ساختن نیاز جامعه هدف صورت داد.

مدیر بهداشت و سلامت سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: بر همین اساس و با همفکری و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان آبادان، نخستین دستگاه آنژیوگرافی توسط سازمان منطقه آزاد اروند خریداری و در بیمارستان آیت‌الله طالقانی راه‌اندازی شد.
موسوی یادآور شد: این دستگاه امروز با حضور کارشناسان معاونت‌های فرهنگی،اجتماعی و گردشگری و توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند راه‌اندازی شد.
وی خاطرنشان کرد: مراحل و چگونگی خدمات‌دهی بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌الله طالقانی، از طریق درگاه‌‌های رسمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عموم شهروندان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان