Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@21:18:27 GMT

بیشترین علل مرگ‌ومیر در کودکان

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۹۸۸۰

رضا شروین بدر در نشست خبری سی‌امین همایش بین‌المللی بیماری‌ کودکان و شانزدهمین همایش پرستاری کودکان اظهار داشت: تمام موارد مرتبط با سلامت کودکان از جمله اختلالات مربوط به قلب، مغز، ریه، گوارش، خون، کلیه، غدد، بیماریهای روماتولوژیک و عفونی همچنینواکسینانسیون در این کنگره با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسائل تغذیه‌ای و شیردهی، دارودرمانی، بازتوانی، طب اورژانس، مسمومیت‌ها، غربالگری کودکان و جراحی آنها نیز از دیگر مباحثی است که در این کنگره مدنظر قرار دارد. همچنین تعداد زیادی کارگاه در ارتباط با موضوعات روز همچون ژن‌درمانی، آنزیم‌درمانی و سلول درمانی و همچنین موضوعات غربالگری و ژنتیک و رشد و تکامل برگزار می‌شود.

رئیس مرکز طبی کودکان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود بیش از 30 هزار نفر در این کنگره شرکت کنند و تعدادی زیادی پوستر و مقاله نیز در کنگره ارائه خواهد شد.

وی به اهمیت پرستاری در کودکان اشاره کرد و گفت: مشارکت پرستاران در این کنفرانس‌ها در ارتقای خدمات بسیار حائز اهمیت بوده و کنگره فرصتی برای پزشکان جوان به شمار می‌رود.

شروین بدر در مورد اینکه آیا واکسن آنفلوآنزا در مرکز طبی کودکان ارائه می‌شود یا خیر، گفت: واکسن آنفلوآنزا به افراد در معرض خطر همچون کودکان دچار مادرزادی قلبی، ناهنجاری‌های عضلانی و مشکلات ریوی حتماً توصیه می‌شود و برای این افراد در مرکز طبی در دسترس است.

وی با اشاره به اینکه ویروس آنفلوآنزا عفونت دستگاه تنفسی است، گفت: در حال حاضر ما در مرکز طبی کودکان آن را به افراد پرخطر ارائه می‌دهیم و مشکلی در این زمینه نداریم.

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: مهمترین اختلال در کودکان بیماری‌های عفونی است که این بیماری بسیار قابل پیشگیری و درمان بوده و به دو دسته عفونت دستگاه تنفسی و عفونت‌های گوارشی تقسیم می‌شود و می‌تواند بیشترین علل مرگ‌ومیر در کودکان را به همراه داشته باشد که امروزه واکسن‌های مناسبی برای این بیماری‌ها در نظر گرفته شده است. 

شروین بدر گفت: عفونت‌ها ناهنجاری‌های مادرزادی و بیماری‌های ژنتیکی و ارثی از جمله بیماری‌های مهم در حوزه کودکان بوده که در مرکز طبی کودکان تلاش می‌کنیم بهترین خدمات را جهت کمک به این بیماران انجام دهیم. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کودکان سلامت کودکان طب جراحی ژنتیک رشد مشکلات ویروس درمان رشد سلامت کودکان کودکان مرگ ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند