Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-28@20:00:52 GMT

ارائه واکسن آنفلوآنزا برای کودکان در معرض خطر

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۴۴۰۸۴

ارائه واکسن آنفلوآنزا برای کودکان در معرض خطر

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، رضا شروین بدر در نشست خبری سی‌امین همایش بین‌المللی بیماری‌ کودکان و شانزدهمین همایش پرستاری کودکان اظهار داشت: تمام موارد مرتبط با سلامت کودکان از جمله اختلالات مربوط به قلب، مغز، ریه، گوارش، خون، کلیه، غدد، بیماریهای روماتولوژیک و عفونی همچنینواکسینانسیون در این کنگره با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مسائل تغذیه‌ای و شیردهی، دارودرمانی، بازتوانی، طب اورژانس، مسمومیت‌ها، غربالگری کودکان و جراحی آنها نیز از دیگر مباحثی است که در این کنگره مدنظر قرار دارد. همچنین تعداد زیادی کارگاه در ارتباط با موضوعات روز همچون ژن‌درمانی، آنزیم‌درمانی و سلول درمانی و همچنین موضوعات غربالگری و ژنتیک و رشد و تکامل برگزار می‌شود.

رئیس مرکز طبی کودکان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود بیش از 30 هزار نفر در این کنگره شرکت کنند و تعدادی زیادی پوستر و مقاله نیز در کنگره ارائه خواهد شد.
وی به اهمیت پرستاری در کودکان اشاره کرد و گفت: مشارکت پرستاران در این کنفرانس‌ها در ارتقای خدمات بسیار حائز اهمیت بوده و کنگره فرصتی برای پزشکان جوان به شمار می‌رود.

شروین بدر در مورد اینکه آیا واکسن آنفلوآنزا در مرکز طبی کودکان ارائه می‌شود یا خیر، گفت: واکسن آنفلوآنزا به افراد در معرض خطر همچون کودکان دچار مادرزادی قلبی، ناهنجاری‌های عضلانی و مشکلات ریوی حتماً توصیه می‌شود و برای این افراد در مرکز طبی در دسترس است.

وی با اشاره به اینکه ویروس آنفلوآنزا عفونت دستگاه تنفسی است، گفت: در حال حاضر ما در مرکز طبی کودکان آن را به افراد پرخطر ارائه می‌دهیم و مشکلی در این زمینه نداریم.

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: مهمترین اختلال در کودکان بیماری‌های عفونی است که این بیماری بسیار قابل پیشگیری و درمان بوده و به دو دسته عفونت دستگاه تنفسی و عفونت‌های گوارشی تقسیم می‌شود و می‌تواند بیشترین علل مرگ‌ومیر در کودکان را به همراه داشته باشد که امروزه واکسن‌های مناسبی برای این بیماری‌ها در نظر گرفته شده است. 

شروین بدر گفت: عفونت‌ها ناهنجاری‌های مادرزادی و بیماری‌های ژنتیکی و ارثی از جمله بیماری‌های مهم در حوزه کودکان بوده که در مرکز طبی کودکان تلاش می‌کنیم بهترین خدمات را جهت کمک به این بیماران انجام دهیم. 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۴۴۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان