Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@01:41:57 GMT

غربالگری 62 نوع بیماری اطفال در مرکز طبی کودکان

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۸۸۷۱۰

غربالگری 62 نوع بیماری اطفال در مرکز طبی کودکان

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا، دکتر علی ربانی درخصوص این برنامه گفت: بسیاری از بیماری های متابولیک بار مالی سنگینی را به نظام سلامت کشور وارد می کنند از این رو برای کاهش این هزینه ها می توان از طریق غربالگری این بیماری ها را به موقع تشخیص داد و مانع از بروز آنها شد.
وی از سرماخوردگی و بیماری های عفونی نیز به عنوان شایعترین بیماری های کودکان نام برد و گفت: شکل بیماری ها تغییر کرده و در حال حاضر بیماری های خاص و ژنتیکی و بیماری های متابولیک مانند دیابت مشکل اصلی حوزه کودکان است؛ بیماری های خاص هزینه بالایی دارند و نگهداری و مراقبت از بیماران مبتلا با مشکلات خاصی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ربانی افزود: در همایش امسال بیماری های کودکان ایران، غربالگری بیماران متابولیک انجام خواهد شد؛ در این غربالگری با گرفتن یک قطره خون قبل از اینکه فرد علامت دار شود، بیماری را تشخیص داده و درمان های لازم را آغاز می کنیم.
وی ادامه داد: این غربالگری که در سه روز اول تولد انجام می شود، برای شناسایی 62 نوع بیماری است و وسایل مورد نیاز آن خریداری شده و به زودی همزمان با بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان در مرکز طبی اطفال رونمایی می شود.
رئیس بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان خاطرنشان کرد: این غربالگری به صورت پایلوت انجام می شود اما برنامه وزارت بهداشت این است که به صورت کشوری انجام شود.
ربانی با اشاره به برگزاری بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان، گفت: همایش بیماری های کودکان که هر سال با هدف ارتقای سطح علمی پزشکان اطفال و فوق تخصص های کودکان برگزار می شود، امسال نیز با توجه به پیشرفت رشته های پزشکی موضوعات خاصی را مورد بررسی قرار می دهد.
وی ادامه داد: یکی از محورهای همایش پیش رو، بحث روی بیماری CF است که امکانات وسیعی برای درمان مبتلایان به این بیماری در مرکز طبی فراهم شده است.
فوق تخصص غدد اطفال اظهار کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم همایش امسال، بحث روی PICU اطفال و همچنین دیابت اطفال، رادیولوژی اطفال و بیماری های متابولیک در ایران است که در بیماری های متابولیک بیشتر روی تشخیص و تغذیه مناسب با بیماری تمرکز می شود.
ربانی درمورد سایر موضوعات مورد بحث در بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان، گفت: یکی دیگر از مباحث مهم در این همایش، موضوع رشد و تکامل کودکان است که وزارت بهداشت برنامه ریزی هایی در این زمینه دارد و موضوع دیگر پیشگیری از بیماری های ژنتیک است که توسط اداره ژنتیک در مورد آن برنامه ریزی شده است.
وی افزود: این همایش به همت مرکز طبی کودکان و با همکاری گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات رشد و تکامل و انجمن غدد و متابولیسم کودکان برگزار می شود.
بیست و نهمین همایش بیماری های کودکان از چهارم تا هفتم آبان ماه سال جاری در سالن اجتماعات مرکز طبی تهران برگزار می شود.
علمی**1834**1440
تنظیم: ناهید شفیعی ** انتشار: گلشن

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند که از دیروز آغاز شده بود با ارائه مقالات برگزیده و برگزاری پنل‌های تخصصی به کار خود پایان داد.
سجاد خوشه چین دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند گفت: در حاشیه این همایش ، دو تفاهم نامه امضا شد که اولی با هدف شناسایی و برنامه ریزی برای رفع مشکلات سازمان انرژی اتمی و اقدامات فناورانه، آزمایشگاهی، دانشی، پژوهشی و علمی بین دکتر علی نوروزی، معاون سازمان انرژی اتمی و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.
از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه ایجاد ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنعت و فرصت مطالعات دانشگاهی برای خبرگان صنعتی، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی و راه اندازی دوره‌های آموزشی با هدف توانمندسازی نیروی انسانی است.
خوشه چین افزود: همچنین تفاهم نامه دیگری بین دکتر محمد حسن زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.

گسترش همکاری‌ها و استفاده بهینه از منابع و امکانات،  تبادل تجربیات علمی و پژوهشی  و برگزاری دوره‌های آموزشی از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه است.

به گفته دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند ۱۰۱ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که ۵۷ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

وی افزود: از این میان، ۳۳ مقاله به صورت پوستری و ۲۰ مقاله به صورت ارائه حضوری و مجازی و ۴ مقاله در دو پنل تخصصی ارائه شد.
دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند با حمایت سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، شرکت پتروشیمی نوری، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه تفرش و برج علم و فناوری لارستان به مدت ۲ روز به میزبانی مرکز آموزش عالی لارستان برگزار شد.

شهرستان لارستان به مرکزیت شهر لار در فاصله ۳۴۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان